Societatea Comercială PLAIURI ELECTRO S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1995, având ca principale domenii de activitate, repararea generatoarelor de orice tip, grupuri electrogene (sudură) şi realizarea lucrărilor de bobinaj pentru toate tipurile de motoare electrice, de la 0,15KW la 200KW.


Cu o echipă calificată, cu vastă experienţă de peste 35 de ani în acest domeniu, punem accent în special pe calitate, promptitudine şi seriozitate.
Tratăm toţi clienţii noştri cu seriozitate indiferent de tipul sau valoarea lucrării. În momentul de faţã ne putem lăuda cu o gamă largă de clienţi multumiţi, firma noastră ajungând la peste 300 de lucrări realizate în fiecare an.


Asigurăm garanţie şi service postgaranţie, transport şi asistenţă tehnică la punerea în funcţiune.
Lucrările urgente se vor realiza în cel mai scurt timp posibil.
Apelaţi cu încredere la serviciile noastre, beneficiind totodată de cele mai bune preţuri.


Asigurăm întreţinere, service şi reparaţii pentru o gamă largă de grupuri electrogene şi revizii generatoare de curent electrice pe întreg teritoriul ţării.
MISIUNEA noastră este să furnizăm în cel mai scurt timp service de calitate pentru orice tip de generator.
– Remedieri înlocuiri de componente la motoarele termice, generatoare şi tablouri de comandă;


Asigurăm revizia şi reparaţia grupurilor electrogene ( generatoare ) cu motoare:


Daewoo, UTB, ROMAN, CATERPILLAR, DEUTZ, HATZ, HONDA, VOLVO, IVECO, SKODA, VM, LOMBARDINI, RUGGERINI, ACME, ROBIN, HYUNDAI, PERKINS, CUMMINS etc., care au în componenţă generatoare electrice (alternatoare de c.a): UMEB, STAMFORD, CATERPILLAR, MECC ALTE, SYNCRO, ZANARDI, LEROY SOMMER, SIEMENS, TESLA etc.

– Ne diferenţiem de concurenţă prin costuri mici la consumabile, manoperă, timp scurt de reacţie.